Birouri

BIROURILE

Cladirea de birouri, cu un total de 10.500 de metri pătrați, desfasurati pe trei nivele, ofera spatii moderne de birouri pentru companii din diferite zone de business.

Cu o configurare flexibila, clădirea se adaptează oricaror cerințe si va permite sa creati spatiul ideal pentru a va dezvolta afacerea. Fie că aveți nevoie de spații deschise, sau de birouri individuale, creativitatea si eficienta echipelor dumneavoastra vor fi stimulate la cel mai inalt nivel. In plus, echipa noastra tehnica este pregatita 24/7 să răspundă tuturor solicitarilor și să se asigure că va desfasurati activitatea in conditii optime.

Fiecare dintre cele 4 intrări ale cladirii este deservită de două ascensoare și recepție dedicată, pentru a oferi o experiență impecabilă atât angajaților, cât și vizitatorilor. In plus, clădirea dispune de numeroase spatii de parcare subterane și supraterane, de statii de incarcare pentru autovehiculele electrice, dar si de spații de depozitare la nivelul -1 care vă permit să optimizați utilizarea spațiului inchiriat.

Situată in cea mai activa zona de business a capitalei, zona de Nord, clădirea de birouri din complexul World Trade Center, oferă un acces facil la numeroase mijloace de transport aflate în proximitate. Cu linii de tramvai și autobuz precum 41, 3, 330, 131, 331 și 105, echipa și vizitatorii dumneavoastra vor beneficia de conexiuni excelente cu toate zonele importante ale orasului.

 

 

SERVICII INTEGRATE

  • Intretinerea imobilelor si a echipamentelor care deservesc cladirile (sisteme de incalzire si climatizare, ascensoare, generatoare, etc) cu echipa tehnica proprie, disponibila 24/7 sau cu firme partenere;
  • Curatenia spatiilor comune interioare si exterioare cu firme specializate;
  • Servicii de paza si securitate 24/7, sistem de supraveghere video;
  • Sistem de preventie a incendiilor si echipa proprie de pompieri disponibila 24/7;

 

CEREȚI OFERTA