Hotel

La doar câțiva pași de Parcul Herăstrău, în cadrul complexului World Trade Center Bucharest, se află Hotelul Pullman, parte a grupului international Accor, o adevarata oază de lux și confort. Aici va veti bucura de o selecție impresionantă de camere elegante și spațioase, concepute pentru a va oferi tot ceea ce aveti nevoie într-o călătorie de afaceri.

Fiecare cameră beneficiaza de facilități moderne și de o vedere superbă asupra Parcului Herăstrău, cel mai mare parc din București, oferind un cadru relaxant și plăcut, aproape de natura.

Pe lângă confortul camerei dumneavoastra, hotelul dispune și de facilități suplimentare pentru a va îmbogăți experiența. Va invitam sa savurați preparate culinare delicioase în restaurantele rafinate ale hotelului sau sa va rasfățați cu o băutură în lounge. De asemenea, aveti acces la servicii de înaltă calitate, cum ar fi centrul de fitness și spa-ul, pentru a va relaxa intr-un cadru elegant.

Indiferent dacă te afli în oraș pentru o întâlnire de afaceri sau pentru a explora frumusețile Bucureștiului, Hotelul Pullman îți oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Personalul dedicat și profesionist este mereu pregătit să răspundă tuturor cerințelor și să se asigure că sejurul dumneavoastra este unul perfect.