Centru de conferinte

CENTRU DE CONFERINTE

Centrul de Conferințe oferă o gamă variată de săli, perfect adaptate nevoilor dumneavoastra. Fiecare sală este beneficiaza de echipamente si facilități de ultimă generație, izolare fonica si asistență tehnica, asigurand mediul propice pentru întâlniri și evenimente reușite.

Aici, puteti găzdui între 8 și 500 de participanți, având opțiuni flexibile și adaptate în funcție de dimensiunea evenimentului respectiv. Fie că organizati o întâlnire restransa, un training, un seminar sau o conferință cu multi participanti, veti găsi sala perfectă pentru a face o impresie memorabilă.

Pe lângă dotările tehnologice și confortul oferit, fiecare sală beneficiază și de servicii de catering de înaltă calitate, pentru un coffee break revigorant, un business lunch sau o cină elegantă.

Spatiile elegante și bine amenajate , atmosfera profesionista, serviciile de înaltă calitate și facilitățile moderne se combină pentru a crea un cadru perfect pentru evenimente și întâlniri productive , care vor transforma evenimentul dumneavoastra intr-unul de succes.